Відкриваємо передзамовлення на чудовий твір!

Україна без російських книг точно виживе, а ось без «Чорних запорожців» Валентина Сім'янцева можуть бути ньюанси.

Відкриваємо передзамовлення на чудовий твір!

19 Mar 2021

І щоби ви розуміли, що саме передзамовляєте, розкажемо про п'ять унікальних рис цієї книги:

1. Романтика кавалерії. Так, цей рід військ упродовж століть був овіяний особливою романтикою. Єдність вершника з конем. Близькість до супротивника, яку давала холодна зброя, навіть у часи вогнепальної. Стрімкі нальоти і далекі рейди. Словом, кавалерія не залишить байдужим жодне пристрасне серце.

2. Безкрайність степу. Партизани у лісах, повстанці у ярах та горах — усе це проговорено сотні разів, про це є тисячі книг. А ось про безкрайній степ... Просто любити гори — вони величні, а спробуйте полюбити степ за його безкрайність. Ось у Сім'янцева, як дитини Дикого поля, ця любов до степу проакцентована надзвичайно. І одразу розумієш, що полюбити безмежність може тільки вільнолюбне серце.

3. Жага до життя. Цілий розділ присвячений тифу, що косив українську армію і завдавав втрат набагато більших за комуністів. Сім'янцев сам пережив тиф, відчував гарячку хвороби, марив у палаті для тих, що вже конають, кілька днів тренувався, щоб встати з ліжка та дійти до медсестри, що роздавала кашку. Як же він мріяв про цю кашку.

4. Невизначеність втечі. Хворий на тиф Валентин потрапив до більшовицького полону. Щойно одужав почав планувати втечу. Ні, не додому, до мами й тата, до рідної Слобожанщини. Він утікав до назад до української армії. Через лінії фронту. Вагонами, бричками, з допомогою звичайних селян, повз більшовицькі патрулі та блокпости. І зрештою він таки повернувся до української армії.

5. Козацький дух. Він пропитує книгу крізь кожен рядок, кожне слово, кожну літеру. У ставленні до побратимів. У жартах і забавках. У ставленні до життя і, звісно, смерті. Від рішення воювати за свою Батьківщину до мрії ще повернутися. Сильний, потужний, вільний козацький дух, що б'є струменем і у відблиску шаблі, і в посмішці у вуса, і у посвисті кулі біля вуха.

Отже, Валентин Сім'янцев «Чорні запорожці». 464 сторінки у твердій палітурці. Орієнтовна дата виходу — 23 квітня. А замовити можна ось за цим посиланням 👇👇👇

Замовити

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Поділіться цим дописом: